Gå til hovedindhold

Tennis

I Aarhus er de to store klubber Aarhus 1900 Tennis og Skovbakken Tennis stærke ESAA samarbejdspartnere i at udvikle de lokale tennistalenter.

 • Læs op

Indhold

                                

  Vi er stolte af, at vi som sportsgren er en del af ESAA-konceptet. Vi har gennem årene i Århusiansk tennis været med til at facilitere nogle af de rammer som har bidraget til mange flotte resultater. Ingen nævnt, ingen glemt.

  Til ESAA morgentræningen vil vi altid, selvom der er forskellige emner/temaer i planen have enormt meget fokus på serv, spilsituationer samt returneringer. Det er grundelementerne i ESAA-træningen. Vi vil være lidt mere specifikke i vores tilgang til spillet, og ikke altid have fokus på det tekniske. Det lader vi være mere op til klubberne. Til ESAA-træningerne har vi mulighederne for at være relativt få på banerne og spille tennis og øve alt det der er meget relevant til tennis. Vi bliver bedre til det vi øver, og vi bliver ikke kun bedre af at lave låste øvelser, men i særdeleshed ved at spille tennis, med serv. Vi sætter en stor ære i at ALLE KAN SPILLE MED ALLE, og at alle kan blive bedre ved at spille med alle. Til ESAA-træningerne spiller alle sammen med hinanden, og så er det vores fælles ansvar at spillerne selv ved hvad de skal øve, så man får noget kvalitet med hjem samt får øvet sig på en masse forskellige ting, og ikke mindst prøver sit bedste og gør sig umage! Desuden er en stor del af ESAA-konceptet også at man kommer til morgentræningen selvom man er småskadet. Så kan man enten lave sit genoptræningsprogram med de andre eller benytte sig af den unikke mulighed som ESAA har på Stadion ved ESAA basistræning.

  Vi har en forventning om at spillerne tager ansvar og vi har en åben og ærlig dialog omkring de ugentlige træninger. Der skal være plads til dialog og plads til at gå undersøgende og anderledes til værks i vores bestræbelser på at dygtig gøre os selv.

  ESAA-træningen i tennis foregår dels på Århus 1900 Tennis' anlæg og dels på Skovbakken Tennis' anlæg.

   

  Træningssted: 1900s Tennisanlæg og Skovbakkens Tennisanlæg

  Sidst opdateret: 10. april 2024