Gå til hovedindhold

Anvendelse af persondata

Her kan du læse mere om ESAA og EiAs anvendelse af persondata.

 • Læs op

Indhold

  Oplysninger om anvendelse af persondata

  I forbindelse med udfyldelsen af formularer til Eliteidræt Aarhus og ESAA, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og i den forbindelse oplyse dig om dine rettigheder.

  Vi behandler personoplysninger om dig, og behandler de informationer, som du videregiver til os via formularerne. Det gør vi for at kunne muliggøre dine ønsker som enten udøver, træner, klubrepræsentant, forbundsrepræsentant mm. og for at skabe de bedste muligheder for dig,

  Det er frivilligt at udfylde formularerne, men det er klart, at såfremt formularerne ikke udfyldes, kan den ønskede service/mulighed ikke opfyldes.  

  Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelsesforordningens artikel 13 og 14, samt undtagelsesmulighederne i databeskyttelseslovens § 22, og artikel 13, 14 og 17 i databeskyttelsesforordningen.Oplysningerne er opbevaret sikkert hos vores leverandører og oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører

  De oplysninger vi her behandler om dig, vil oftest blive slettet efter 30 dage. I enkelte tilfælde er vi dog nødt til at bevare dine oplysninger, så længe du er aktiv hos enten Eliteidræt Aarhus eller ESAA (fx ESAA-medlemskab).

  Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af  Persondataforordningens Artikel 6, stk. 1, litra e.

  Oplysningerne du giver i forbindelse med ansøgning om blive optaget på ESAA og opførelse på holdlister i forbindelse med klubaftaler er placeret fysisk uden for EU. Sikkerheden for dine data i den forbindelse er sikker og ligger under EU-US PRIVACY SHIELD-aftale. Alle øvrige oplysninger bliver opbevaret inden for EU.

  Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du skal dog være opmærksom på, at kommunen typisk er forpligtet til at gemme de oplysninger vi har noteret om dig, indtil den ovennævnte slettefrist indtræder.

  Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Kultur og borgerservice, Sport og Fritid, Eliteidræt Aarhus/ESAA, som kan kontaktes via kontaktoplysningerne på www.esaa.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes databeskyttelse af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

  Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

  Sidst opdateret: 20. oktober 2023