Gå til hovedindhold

Sejlsport

Det aarhusianske talent- og elitemiljø er helt enestående med meget højt niveau og mange muligheder for at træne og kapsejle i internationale miljøer fra de 4 basishavne Marselisborg, Aarhus, Egå og Kaløvig.

Indhold

  Sejlsporten har stolte traditioner i både Danmark. Sejlsport er én af de mest medalje vindende, olympiske sportsgrene i Danmark og Aarhus er storleverandør af medaljetagere 

  Det ene af de to Team Danmark Elite og talenttrænings centre for Olympisk sejlsport ligger i Aarhus og drives af Sailing Aarhus i samarbejde med Dansk Sejlunion, Team Danmark og Elite Idræt Aarhus (Aarhus Kommune).

  ESAA har samarbejde med Sailing Aarhus og dermed med den stærkeste partnere i talentudviklingen af unge sejlere, og med udgangspunkt i faciliteterne i de fire havne tilbydes der rammer for talenterne i verdensklasse.

  ESAA træningen i sejlsport foregår primært fra Aarhus Sejlkubs faciliteter på Aarhus Lystbådehavn og fra Kaløvig Sejlsportcenter.

  ESAA træningen koordineres med Team Danmark Kraftcenter Aarhus, der gennemfører regelmæssig træning, træningssamlinger og kapsejladser fra alle 4 basishavne i Aarhus.

  Desuden træner sejlerne styrketræning i vægtcentret på Atletion

  Her kan du finde oplysninger om Sejlsport STAFF

  Sidst opdateret: 6. oktober 2023