Gå til hovedindhold

Ballet

Hvis du danser klassisk ballet eller moderne dans på elite niveau men finder det svært ved at få skole og træning til at gå op i en højere enhed, har du gennem ESAA morgentræning muligheden for at få struktureret din hverdag således at du kan gå all in i både sport og skole.

 • Læs op

Indhold

  Den klassiske ballet har i mange årtier været en etableret sportsgren i Århus. Siden 2010 også en del af ESAA. Fra 2017 blev det også muligt som moderne danser at modtage morgentræning i ESAA regi.                                                                        

  ESAA Ballet og Modern Dance træner på Ballet Akademiet, Mejlgade 44, 8000 Århus C

  Der er ESAA morgentræning tirsdag og torsdag kl.07.30 – 09.00 i et fælles talentmiljø på tværs af andre danse tilhørsforhold.

  Morgentræningen for ballet linjen struktureres således at vi indtil uge 42 fokuserer meget på den klassiske ballet teknik for den enkelte udøver. Går ind og styrker/arbejder med det værktøj som allerede er der.

  Senere på året vil Moderne/Contemporary ballet også være på skemaet, samtidig med at vi fortsætter med Klassisk ballet, Yoga og Progressing Ballet.

  Ballet Akademiet er Regionalt Talentcenter for Det Kongelige Teaters Balletskole.

  Derudover giver Ballet Akademiet sine elever mulighed for gennem samarbejde med Royal Academy of Dance - RAD - at dygtiggøre sig og blive eksamineret ud fra professionelle standarder.

  Sidst opdateret: 10. april 2024