Gå til hovedindhold

Amerikansk fodbold

Aarhus Tigers og ESAA - et talentudviklings samarbejde

 • Læs op

Indhold

  Aarhus Tigers og ESAA arbejder sammen om at give spillere i Aarhus Tigers muligheden for at løfte deres træning til det næste niveau. I samarbejde med Aarhus Tigers tilbyder ESAA træning og udvikling af dit sportslige talent. Samarbejdet giver mulighed for at fokusere på udviklingen af et talent indenfor amerikansk fodbold i sammenspil med den boglige uddannelse (Dual Career). 

  Med kyndig vejledning og coaching fra en erfaren og kompetent træner får ESAA udøveren rammerne til at udvikle sine evner indenfor amerikansk fodbold. Som udøver vil man opleve at blive vejledt og trænet, men i lige så høj grad selv have ansvar for sin træning. Aarhus Tigers og ESAA fokuserer på at støtte udøverens udvikling til et helstøbt sportsmenneske med forståelse for egen træning og udvikling. 

  Træningssteder:
  Team Danmark træningslokaler. Sportens Hus, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C
  Eller
  Aarhus Tigers baner. Bøgeskovgaard Idrætsanlæg, Engelundsvej 11, 8260 Viby

  Samarbejdet mellem Aarhus Tigers og ESAA er et træningstilbud for talenter indenfor amerikansk fodbold. Vores hovedfokus er grundlæggende udvikling af udøverens basale kompetencer relateret til amerikansk fodbold. Vi fokuserer meget på fysisk træning og det at få et sundt og bæredygtigt forhold til at styrketræne, samt træne kredsløbet med henblik på sportens krav.

  Den mere idrætsspecifikke træning foregår på Aarhus Tigers anlæg, hvor vi i høj grad fokuserer på bevægelser og motoriske kompetencer, som relaterer sig til amerikansk fodbold. Vi arbejder i særdeleshed med retningsskift, hop, reaktion og forståelse af vægtfordeling.

  Træningen varetages af trænere fra Aarhus Tigers med mange års erfaring fra sporten og med de fornødne kompetencer indenfor planlægning og afvikling af optimal fysisk træning.

  Sidst opdateret: 10. april 2024