Genåbning efter corona

25. maj: ESAA update

Basistræning: ESAA genåbner fra torsdag den 28. maj udendørs basistræning med restriktioner. Basistræning foregår udendørs i området ved Ceres Park og kører fra kl.  08.00 til 09.15 på følgende datoer:

 • Torsdag den 28/5
 • Tirsdag den 2/6
 • Torsdag den 4/6
 • Tirsdag den 9/6
 • Torsdag den 11/6

Træningen vil foregå i grupper på 9 udøvere og 1 træner og tage højde for de forskrifter, som myndighederne har opsat for udendørs træning.

Der vil ikke være mulighed for omklædning og bad.

Der vil ikke være mulighed for ESAA bus transport tilbage til skolen.

Udøvere, der ønsker at deltage, skal:

 • Sende en SMS til Simon Høj (ESAA fys og basis træner) på nummer 28709773 med
  • Deltager i basis dag / dato
  • Navn
  • Idræt

....senest dagen før kl 17.00

( Eks: Ole Olsen deltager i basis-træning torsdag den 28/5 – Curling)

 

ESAA Fysioterapi: Fra onsdag den 27. maj – vil der igen være muligt at konsultere ESAA fysioterapi i Sportens Hus. Åbningen sker med en række Corona begrænsninger og restriktioner, som iværksættes af ESAA´s fys.

Tidsbestilling/booking på www.esaa.dk som sædvanligt.

 

Bemærk: ESAA styrketræning er stadig lukket ned.

Er der spørgsmål til ovenstående kan man kontakte ESAA Sportschef, Ole Keldorf på ok@esaa.dk eller på 29208386.

 

12. maj:

ESAA forsætter med on-line talentudvikling !

ESAA har i dialog med talent-miljøerne i Aarhus besluttet at fortsætte med on-line talentudvikling foreløbigt frem til 8. juni, på baggrund af myndighedernes udmeldinger omkring sport og træning. Det betyder at al ESAA morgentræning foregår on-line og individuelt foreløbigt frem til 8. juni. Dette gælder også basistræning, styrketræning, fysioterapi, kostvejledning og mentaltræning. Alle on-line træningsmiljøer understøttes af mulighed for rådgivning, vejledning og støtte i samarbejde med ESAA trænere og ESAA eksperter.

Baggrunden for denne beslutning er, at vi har vurderet at kvaliteten på on-line træningen overstiger mulighederne for effekten af en fysisk organiseret træning med en række hel række restriktioner, begrænsninger og stor usikkerhed samt ikke mindst de praktiske udfordringer som for eksempel omklædning, transport, afstandskrav og koordinering med on-line undervisning i skolen. Kort sagt er det vores opfattelse, at den enkelte udøver i  den givne situation vil få mere kvalitet i at fortsætte med det nuværende on-line set-up, end at forsøge at gennemføre et træningsset-up on location.

ESAA har dog aftalt med samarbejdsklubberne, at der i enkelte sportsgrene vil være mulighed for at klubmiljøerne tilrettelægger udendørs træning under hensyntagen til de angivne krav og restriktioner, og med klubberne som ansvarlige for en kvalitetetsikring i forhold til situationen. Det gælder fx sejlsport og orienteringsløb, og udøverne vil her blive kontaktet af deres trænere.

Fra ESAA skal det lyder en stor tak til alle udøvere, trænere, lærere og ledere. I har alle gået konstruktivt og pro-aktivt ind i udfordringen om at træne anderledes, alene, ansvarsbevidst og alternativt. På ESAA vil vi løbende vurdere om der er mulighed for at komme tættere på ”optimal situationen”, og vi  håber at alle miljøer kan tilbyde fysiske møder med udøverne inden sommerferien.

Følg opdateringer på FB og www.esaa .dk

Hvis der er spørgsmål til den fortsatte on-line talentudvikling er I altid velkommen til at kontakte trænere og  koordinatorer eller ESAA´s sportschef Ole Keldorf.

 

-------------------------------------------------------------------------

Vi beder jer alle holde Jer orienteret på www.esaa.dk og FB, hvor vi løbende vil lave up-dates samt i videst muligt omfang tilvejebringe ”on-line talentudvikling”.

Er der spørgsmål eller kommentarer til denne meddelelse eller spørgsmål om aktuelle muligheder for talentudvikling er du velkommen til at kontakte Ole Keldorf på ok@esaa.dk eller 29208386