Online Talentudvikling

ESAA Video - hvad kan jeg lave alene?

I disse uger, hvor morgentræningen er lukket ned på grund af corona, har du måske brug for inspiration til din selvtræning?

Så er du heldig! - ESAA-fysioterapeut, Simon Høj og ESAA-fysisk træner, Frank Henriksen har lavet en skøn video til dig! Fuld af energi og gode ideer til, hvordan du kan udnytte dine omgivelser udendørs til en helt ny form for træning.

Se videoen her: Selvtræning 

Og du kan som altid finde vores små videoklip om styrketræning derhjemme her

Vejledning fra din sportsgren:

I det omfang corona-nedlukningen af ESAA strækker sig længere end de nuværende udmeldinger fra myndighederne, har du mulighed for at kontakte din ESAA morgentræner tirsdag og torsdag morgen i den sædvanlige morgentræningstid kl. 08.00-09.30.

Sports-psykologisk online workshop:

Inspiration til at få det bedste ud af dig selv, din tid og din hverdag 

****Et mini-online-gruppeforløb over to morgener****

- Tirsdags-forløb: 28/4 & 5/5, begge dage kl. 9-10

- Torsdags-forløb: 30/4 & 7/5,begge dage kl. 9-10

Brug to morgener i selskab med andre unge udøvere og ESAA sportspsykolog Nikolaj Bonde Korsgaard og få inspiration til nye udviklingsmuligheder, der bringer dig dybere ind i forståelsen af dig selv og din sport. Lige nu er hverdagen jo på mange måder anderledes og det kan være en udfordring selv at skulle finde frem til en god hverdagsstruktur. Omvendt er der et godt udviklingspotentiale lige nu. Især hvis man med nysgerrighed på sig selv gør noget andet end man plejer. Forløbet vil bestå af en blanding af korte oplæg, individuelle øvelser og et lille hverdagseksperiment mellem første og anden gang.

Tilmelding senest fredag den 24 april  til ESAA på koul@aarhus.dk - herefter vil du modtage en mail med invitation til online møde (Google Meet). Du skal melde dig til enten et tirsdags-forløb eller torsdags-forløb.

Individuel Sportspsykologisk vejledning

Har du brug for tættere sportspsykologisk vejledning har du også under Corona nedlukningen mulighed for at få en individuel samtale med sportspsykolog Nikolaj Bonde Korsgaard. Kontakt i den forbindelse Ole Keldorf på ok@esaa.dk