Facilitetskonference: Idrættens landkort og den levende storby

Tid:
Tirsdag den 25. maj 2021 kl. 16.30-21.00

Sted:
Ovartaci House, Oluf Palmes Allé 11, 8200 Aarhus N
(tidl. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)

Praktisk info:
Tilmelding senest den 24. maj. Deltagelse er gratis.
Gyldigt corona-pas og mundbind skal medbringes.

Aarhus Kommune, Sport & Fritid og foreningen IdrætsPlatformen Danmark inviterer i samarbejde med FO-Aarhus, Fonden Eliteidræt Aarhus, Idrætssamvirket Aarhus og Århus Stiftstidende til facilitetskonferencen ’Idrættens landkort og den levende storby’.
Konferencen åbnes af Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur- og Borgerservice, Aarhus Kommune.

Aarhus Kommune, Sport & Fritid har iværksat arbejdet med såvel en outdoor-strategi som en fremtidig facilitetsstrategi for fritidslivet i Aarhus, lige som Aarhus Kommune i de kommende år sætter flere midler af til anlæg, end kommunen har gjort i mange år. Der er kort sagt momentum for at nytænke idrætsmiljøerne i Aarhus Kommune. 

Facilitetskonferencen vil drøfte den strategiske udvikling af fremtidens ’landkort’ for fritidslivet i Aarhus. Samtidig vil eksperter og praktikere give helt konkret inspiration og gode råd til, hvordan stærke lokale kræfter kan arbejde med at skabe nye faciliteter eller med at skabe mere levende, spændende og tilgængelige idrætsmiljøer i de eksisterende faciliteter.

Konferencen finder sted i Ovartaci House (tidl. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole), Oluf Palmes Allé 11, 8200 Aarhus N). Bygningen er et helt konkret eksempel på et nyskabende bydelshus, der kommer til at understøtte folkeoplysning, fællesskab og fritidsaktiviteter i de kommende år.

Tilmelding:
https://idraetsplatformen.nemtilmeld.dk/59/