Lokal talentudvikling - håndboldklubber i Aarhus kommune har i en lang årrække udviklet elitehåndboldspillere på nationalt og international niveau.

En stribe håndboldspillere der er opvokset i aarhusianske klubber kan lige nu opleves i Håndboldligaen og som U- eller A-landsholdspillere.

ESAA er en vigtig del af det aarhusianske Talentudviklingsmiljø, som i tæt samarbejde med de lokale håndboldklubber, er med til at skabe rammerne for en overskuelig og målrettet hverdag for de unge talenter. 

ESAA sikre der både tages hånd om udøverens ungdomsuddannelse og samtidig giver optimale betingelser for talentudviklingen i et ungdomselitært miljø.

I praksis varetager Aarhus Elite Håndbold (U19) dagligdagen for ESAA håndbolddrengene, dette er med til at sikre, at en lang række lokale klubber er repræsenteret i samarbejdet.

Det er Aarhus Elite håndbold som har ansvaret for at sikre kvaliteten af ESAA-morgentræning og blandt andet står for at ansættelsen af trænere. Det er med til sikre en naturlig sammenhæng mellem U15, U17 og U19-miljøerne i byen og samtidig sikre at de ældste og dygtigste ESAA elever (U19) har direkte adgang til de bedste seniormiljøer i Aarhus.

ESAA morgentræningen foregår i Bellevue hallen, Vestre Strandallé 170, 8240 Risskov.

Styrke- og basistræningen er geografisk opdelt så spillere fra sydbyen styrketræner på Atletion og spillere fra nordbyen styrketræner i Bellevue. Andre ESAA aktiviteter f.eks. coaching forløb og rookie kurser foregår på Atletion.

 

Find staff i Håndbold mænd her