Covid-19 opdatering 26-10-2020

SKÆRPEDE RETNINGSLINJER I STYRKETRÆNING

På grund af den nuværende situation vedr. covid-19, bliver retningslinjerne for brug af styrketræningslokalerne skærpet.

Derfor gælder det nu, at der:
- maks. må være 20 personer i styrketræningslokalet
- maks. må være 10 personer i cardiolokalet
- fra torsdag den 29. oktober skal bæres mundbind fra man går ind i Sportens Hus og indtil man er kommet igennem kodedøren ind til styrketræning og fysioterapi eller ind i træningssalen.

Når du er i styrketræningslokalet samt cardio skal man holde 2 meters afstand til de øvrige udøvere i lokalet.
Husk også at afsprit maskiner og udstyr efter brug.

Vi opfordrer til, at man kommer omklædt til træning. Omklædningsrummene vil stadig være åbne. Her gælder det, at der maks. må være 5 personer i herrernes omklædning og 4 personer i damernes omklædning.

Hvis du er i tvivl om du er smittet med covid-19 eller udviser du symptomer på smitte skal du ikke gå ind i lokalerne.

 

Kontrolleret adgang

For at få adgang til styrketræningslokalerne, skal udøverne have en personlig adgangsbrik. Den personlige adgangsbrik udleveres og administreres af Eliteidræt Aarhus.

Udøvere der kan få adgang:

  1. Team Danmark udøvere
  2. ESAA udøvere
  3. Udøvere inkluderet i kraftcenter-/klubaftaler
  4. "Aarhus udøvere"

Betaling og registrering foregår online og gennem netbank.

Der betales et depositum for adgangsbrikken på 250 kr.

Har du spørgsmål til bestilling eller modtagelse af styrketræningsbrik, er du velkommen til at kontakte Eliteidræt Aarhus på chenp@aarhus.dk.


Ansøg om adgang:

Folkeskolens talentklasser
Udøvere i folkeskolens talentklasser kan få adgang til lokalet i forbindelse med morgentræning tirsdag og torsdag. Adgang derudover er betinget af, at udøveren er sammen med og under ledelse af en ansvarlig og adgangsgodkendt træner.
Aldersgrænsen til lokalet er på 16 år. Dog kan udøvere i folkeskolen træne under ledelse af en adgangsgodkendt træner i bestemte tidsrum (dog minimum 13 år)

Medbring brikken til hver træning
Alle, der er i styrketrænings- og kredsløbsrummet skal være indehavere af en elektronisk brik. Brikken skal medbringes til hver træning, både for at kunne komme ind i styrketrænings- og kredsløbsrummet, og for at kunne fremvise den ved den regelmæssig kontrol. 

Glemt brik og misbrug
Hvis brikken glemmes, må træningen som udgangspunkt ikke udføres.

Trænes der i lokalerne uden  en elektronisk brik, kan udøveren bortvises med omgående virkning. 

"Udlånes"  brikken til en anden person eller lukkes ikke-godkendte personer ind i lokalet, bliver udøveren indberettet til Team Danmark og adgangsbrikken inddrages første gang i 1 måned - efterfølgende gange i 6 måneder.

Trænes der under Team Danmark hold/samlinger skal udøveren være ifølge en adgangsgodkendt træner, der er ansvarlig for, at alle de aktive i gruppen har det aftalte/godkendte niveau, da adgangsbrikken ellers kan blive annulleret.

Der gøres opmærksom på, at lokalerne er videoovervågede

Returnering af brik og depositum

Brik afleveres på Eliteidræt Aarhus´ kontor på Atletions 2. Sal sammen med udøverens bankoplysninger (reg.nr/kontonr.), hvorefter depositummet på 250 kr. returneres.