Opdatering 29-11-2021
RESTRIKTIONER I STYRKETRÆNINGSLOKALET

Mandag den 29. november 2021 træder nye restriktioner i kraft. Adgang til styrketræning (herunder også ESAA morgentræning) og til Sportens Hus kræver coronapas

Du skal medbringe coronapas, når du færdes i Sportens Hus: atleter, medarbejdere, trænere, sportschefer, gæster mv. skal til enhver tid skal kunne fremvise gyldigt coronapas i Sportens Hus.
Du skal medbringe coronapas, når du skal til ESAA morgentræning - både disciplin specifik morgentræning, basistræning og styrketræning.

Man har coronapas, hvis man er vaccineret, tidligere smittet, har fået foretaget en negativ PCR-test inden for 72 timer eller en kviktest inden for 48 timer

Coronapas vil blive tjekket ved stikprøvekontrol

Fysioterapi og Læge: Hvis du skal til fys eller læge skal du både medbringe coronapas og have mundbind eller visir på

Husk stadig de generelle anbefalinger: hold afstand og sørg for at redskaber sprittes af efter brug

Føler du dig sløj, har hoste eller lign., skal du naturligvis ikke møde op til træning.

---------  Vi skal passe på hinanden og træningsmiljøet! ---------

 
Opdatering 17-03-2021
FORLÆNGELSE AF STYRKETRÆNINGSSÆSONEN

Grundet de længerevarende nedlukninger af TD styrketræning både i foråret 2020 og vinteren 2020/2021, er det besluttet, at den nuværende styrketræningssæson løber frem til 31. december 2021 fremfor 31. august.

Det betyder, at klubaftaler og medlemskaber som Aarhusudøver først skal fornyes ved årsskiftet.

Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakte Eliteidræt Aarhus på chpf@aarhus.dk.

 
Husk at hold afstand til andre udøvere i lokalet og sprit af efter brug.
Føler du dig sløj, har hoste eller lign., skal du naturligvis ikke møde op til træning.

Kontrolleret adgang

For at få adgang til styrketræningslokalerne, skal udøverne have en personlig adgangsbrik. Den personlige adgangsbrik udleveres og administreres af Eliteidræt Aarhus.

Udøvere der kan få adgang:

  1. Team Danmark udøvere
  2. ESAA udøvere
  3. Udøvere inkluderet i kraftcenter-/klubaftaler
  4. "Aarhus udøvere" (Udøvere skal være fyldt 18 år)

Betaling og registrering foregår online og gennem netbank.

Der betales et depositum for adgangsbrikken på 250 kr.

Har du spørgsmål til bestilling eller modtagelse af styrketræningsbrik, er du velkommen til at kontakte Eliteidræt Aarhus på chpf@aarhus.dk.

Ansøg om adgang:


Folkeskolens talentklasser
Udøvere i folkeskolens talentklasser kan få adgang til lokalet i forbindelse med morgentræning tirsdag og torsdag. Adgang derudover er betinget af, at udøveren er sammen med og under ledelse af en ansvarlig og adgangsgodkendt træner.
Aldersgrænsen til lokalet er på 16 år. Dog kan udøvere i folkeskolen træne under ledelse af en adgangsgodkendt træner i bestemte tidsrum (dog minimum 13 år)

Medbring brikken til hver træning
Alle, der er i styrketrænings- og kredsløbsrummet skal være indehavere af en elektronisk brik. Brikken skal medbringes til hver træning, både for at kunne komme ind i styrketrænings- og kredsløbsrummet, og for at kunne fremvise den ved den regelmæssig kontrol. 

Glemt brik og misbrug
Hvis brikken glemmes, må træningen som udgangspunkt ikke udføres.

Trænes der i lokalerne uden  en elektronisk brik, kan udøveren bortvises med omgående virkning. 

"Udlånes"  brikken til en anden person eller lukkes ikke-godkendte personer ind i lokalet, bliver udøveren indberettet til Team Danmark og adgangsbrikken inddrages første gang i 1 måned - efterfølgende gange i 6 måneder.

Trænes der under Team Danmark hold/samlinger skal udøveren være ifølge en adgangsgodkendt træner, der er ansvarlig for, at alle de aktive i gruppen har det aftalte/godkendte niveau, da adgangsbrikken ellers kan blive annulleret.

Der gøres opmærksom på, at lokalerne er videoovervågede

Returnering af brik og depositum

Brik afleveres på Eliteidræt Aarhus´ kontor på Arenaens 2. Sal sammen med udøverens bankoplysninger (reg.nr/kontonr.), hvorefter depositummet på 250 kr. returneres.