Kære idrætsforeninger i Aarhus

Sportsåret 2019 er ved at være gået, og det er tid til at anerkende de mange flotte sportspræstationer og den store indsats, som er leveret af sportsmiljøerne i Aarhus. Aarhus Kommune hylder igen i år sine mestre ved DM Festen 2019 d. 21. marts 2020. 


Her anerkendes nogle af årets største præstationer. I har netop nu mulighed for at indstille jeres forenings elitesportsudøvere til DM Festens priser – alle kan indsende indstillinger – så videresend gerne til trænere og andre nøglepersoner i klubben.

Indstillingen skal være begrundet og gerne indeholde enkelte fotos eller videoer. Nominerede og vindere udvælges på baggrund af indstillingen – så skriv en god indstilling, der argumenterer for, hvorfor netop jeres elitesportsudøver(e) har fortjent prisen.

I kan indstille kandidater til følgende priser:

Den Internationale Idrætspris
Den Internationale Idrætspris uddeles af Aarhus Oliefabriks Fond For Almene Formål i samarbejde med Aarhus Kommune, Sport & Fritid. Prisen gives til en idrætsforening, der har gjort en særlig indsats for at give børn og unge u. 18 år internationale oplevelser gennem idrætten. Den internationale Idrætspris er på 10.000kr. Læs mere her: International Idrætspris - beskrivelse, kriterier, indstilling
Indstillinger sendes til Aarhus kommune, Sport & Fritid senest søndag d. 1. december 2019: sport-fritid@aarhus.dk

Most Improved Prisen 2019
Most Improved Prisen blev uddelt for første gang i 2018. Prisen gives til den udøver eller hold, der har udvist den største udvikling gennem det forgangne sportsår. For at komme i betragtning til prisen skal udøveren eller holdet have flyttet sig markant sportsligt med håbet om en fortsat rejse mod drømmen. Foreninger, klubber og trænere kan indstille kandidater til prisen.
Prisen er på 10.000kr, som sponsoreres af Blue Water Shipping.
Indstillinger sendes til Sport & Fritid, Nina Leunbach Wang: nlw@aarhus.dk – senest søndag d. 1. december 2019

Fighterprisen 2019

Fighterprisen blev uddelt for første gang i 2018. Prisen tildeles en udøver eller et hold, der med stor fightervilje og masser af hårdt arbejde har fightet sig til en stærk position indenfor deres sport. Det kan være over en hel sæson, til et mesterskab eller i en enkeltstående særlig situation, der har krævet exceptionel og ekstraordinært initiativ og kampgejst. Foreninger, forbund, trænere, ledere og holdkammerater kan indstille kandidater til prisen.
Prisen er på 10.000kr, der sponsoreres af FO-Aarhus.
Indstillinger sendes til Sport & Fritid, Nina Leunbach Wang: nlw@aarhus.dk – senest søndag d. 1. december 2019

Årets Talent 2019
Prisen gives til et lovende yngre talent eller hold, der har gjort sig resultatmæssigt bemærket i det forgangne år.
Prisen er på 5000kr og uddeles af Idrætssamvirket Aarhus.
Indstillinger sendes til Idrætssamvirket Aarhus senest søndag d. 1. december 2019 på: info@isaarhus.dk

Årets Idrætsudøver – Mr. Pokalen
Prisen gives til en idrætsudøver eller hold, der har gjort sig særlig bemærket sportsligt i det forgangne år.
Mr. Pokalen uddeles af Idrætssamvirket Aarhus. Med prisen følger en vandrepokal og 5000kr.
Indstillinger sendes til Idrætssamvirket Aarhus senest søndag d. 1. december 2019 på info@isaarhus.dk


Fraklip og sjove optagelser
Vi vil rigtig gerne have sjove videoklip/ fraklip til DM Festens award show – så har klubben/ udøverne sjove sportslige videooptagelser med kiks fra træning eller "behind the scenes"; optagelser, modtager vi dem meget gerne. De sjoveste klip udvælges af arrangørerne og bruges i showet.
NB! DM Festen 2019 forbeholder sig ret til at bruge alle indsendte fraklip i forbindelse med omtale af DM Festen 2019 på sociale medier og i DM Festens award show. Udøvere, der fejler i fraklippet skal være indforstået hermed.
Upload jeres sjoveste fraklip på DM Festen 2019s server:  https://sjort.egnyte.com/ul/nAtAcjobag
Husk: I feltet “Name" skal angives navnet på den relevante klub/person.