Træningssted: Aarhus Atletik- og Løbeakademi (Marselisborghallen), Ceres Park og TD styrketræningslokale

Træningssted: Team Danmark hallen, Ceres Park og Højbjerg hallen, Hjulbjergvej 7A, 8270 Højbjerg

Find rammetrænings plan for badminton her

Træningssted: Balletakademiet, Mejlgade 44b, 8000 Aarhus C

Find træningsplan her

Trænings sted: Vejlby Risskov Hallen og styrketræning i Vejlby Risskov Centeret

Træningssted: Vejlby Risskov Centeret, Vejlby Centervej 57, 8240 Risskov

Træningssted: Kampsportscenteret, Ceres Park

Find træningsplan for cykelsport her 

Træningssted: Aarhus Sportsdanserforening, Arresøvej 43, 8240 Risskov, Balletakademiet, Mejlgade samt Ceres park ( styrke- og Basistræning)

Morgentræningerne for dansesport linjen er struktureret således at den ene morgen - typisk torsdag - trænes i ens egen dansedisciplin i et fælles energifyldt miljø på Arresøvej 43 i Risskov. Vores faglige ansvarlige Kristina Juel Stokkebroe (5-dobbelt verdensmester i Sportsdans) har udviklet et effektivt træningskoncept, hvor eleverne/atleterne i samme lokale - uanset stilart - træner i deres egen disciplin og med trænere til at koordinere og styre træningsforløbet, og hvor der også er plads til at i slutningen af træningen viser hinanden deres aktuelle kunnen på den koreografi man har trænet på netop denne morgen.

Den anden morgen - typisk tirsdag - fokuserer vi på stimuli træning i alternative bevægelses former som er yderst gavnlig for videreudviklingen af alle dansere uanset genre, og som supplement til egen disciplin specifik træning. Pt fokuserer vi på aktiviteterne yoga, ballet samt progressiv ballet, men har løbende øje på yderligere relevante emner. Ved nogle af disse træninger samarbejder vi med ESAA balletlinjen til stor fælles gavn for begge linjer.

Endelig deltager vi også lejlighedsvis i de fælles ESAA basistræninger, ligesom vi også har Styrketræning på programmet, hvor vi har Team Danmarks fysisk træner, Line Hovgaard som faglig ansvarlig, således at også disse træninger er målrettet imod gavnlige øvelser for netop konkurrence dansere.

Ift planlægningen af den konkrete kalender for disse morgentræninger, tilstræbes det at der i opbygningen tages hensyn til nøgle konkurrencer for den enkelte ESAA atlet/elev. Et eksempel på hvordan en sådan halvårsplan kan se ud, kan ses her:

Træningssted: Fredensvang, Terp Skovvej, 8260 Viby

ESAA er et træningstilbud for de dygtigste fodboldspillere i Århus. ESAA samarbejder med AGF omkring talentudviklingen i fodbold for drenge.

Træningen i ESAA regi er træning, hvor vi har stort individuelt fokus. Der trænes 2 gange ugentligt, hvor den enkelte spiller matches i et elitemiljø.

I praksis betyder dette, at træningen er planlagt efter den enkelte spillers behov, hvor der vil være fokus på, hvad spilleren skal udvikle for at fortsætte sin udviklingskurve.

Morgentræningen varetages af Elitetrænere, der alle er veluddannede og har en funktion omkring AGF's bedste ungdomshold. 

Med dygtige trænere og gode faciliteter, har man i Aarhus fundamentet for et talentudviklingsmiljø med mulighed for optimal udvikling af den enkelte spiller.

 

Træning: Tirsdag og torsdag morgen kl. 8.00.

Ingen træning på Helligdage og i skolernes ferie.

Træningssteder: Tirsdag: IF Lyseng Idrætsanlæg Torsdag: Vejlby Risskov Centret (bane 14+15)

Træningsplan - find den her

Træningssted: VIK hallen, Hvidkildevej 11, 8240 Risskov

Træningssted: Hal 1, Ceres Park

Find årsplan for ESAA morgentræning i håndbold for drenge her

Trænings sted: Bellevuehallerne Vestre Strandallé 170, 8240 Risskov

Træningen foregår i Aarhus Judoklub, Finlandsgade 25, 8200 Aarhus

Træningen vil, alt efter sæson, blive baseret på kondition, styrke, koordination, teknik og kamptræning.

Træningssted: Ceres Park + "Silistria", Ørneredevej 15

Træningssted: Aarhus Sejlklub og Aarhus Atletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej, 8000 Aarhus C

Træningssted: Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaardsgade, 8000 Aarhus C

Træningssted: 1900s Tennisanlæg og Skovbakkens Tennisanlæg

Træningssted: Kampsport center, Ceres Park

Find træningsplan for triathlon her: