Hvert crew består af 2 breakere, som skiftes til at indtage gulvet i et battle 2 vs. 2 hvorefter dommerne vil vurdere hvilke duo der går videre. Efter de indledende runder, vil der blive tale om knock out runder, hvor de kvalificerede mødes i Battles og vinderne går videre mens taberne er ude.
Til sidst vil to crews stå i finalen og battle om titlen United Break Champion 2 vs.2 2021 samt præmie summen på 1.00 Euro ( 7.500 DKK ) .

En hæsblæsende og underholdende event med deltagelse fra nogle af verdens bedste breakere, og hvor en yderst medlevende vært i den grad forstår at koge op under og engagere publikum.

Und dig selv at opleve denne unikke begivenhed, hvor vi for første gang præsenterer en Break Battle på internationalt niveau i Aarhus. Breaking er efter al sandsynlighed på OL-programmet i Paris i 2024.

Hermans Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Aarhus
11 sep. 2021 kl. 19:30 - 23:00

Som ESAA udøver / ESAA træner har du mulighed for at komme ind til dette fede arrangement - alt du skal gøre er at tilmelde dig herunder - og hente din billet ved indgangen. Og du må tage en ledsager med!